Eveniment

Consiliul Judeţean Ilfov a dezvoltat un incubator de afaceri şi vrea să sprijine 16 antreprenori cu idei de business care să includă şi zona de IT. Ilfov Business Hub are un buget total în valoare de 1,4 milioane de lei (295.000 de euro)

Marian Petrache (stânga), preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi Rodica Lupu, director la Loop Operations

Marian Petrache (stânga), preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi Rodica Lupu, director la Loop Operations

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.10.2019, 00:06 789
Ilfov Business Hub este un incubator pentru afaceri care îşi propune să sprijine timp de trei ani un număr de 16 antreprenori cu idei de business inovatoare care integrează şi partea de IT, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov, instituţia care a dezvoltat acest proiect.

„Ilfov Business Hub este un loc unde tinerii pot învăţa să facă business, unde vor fi asistaţi de oameni de afaceri şi mentori, vor primi consiliere şi vor avea la dispoziţie şi un spaţiu de birouri, în mijlocul Bucureştiului, în centrul vechi“, a spus Rodica Lupu, director la Loop Opera­tions, companie privată de con­sultanţă cu experienţă în incubarea startup-urilor, care administrează incubatorul de afaceri Ilfov Business Hub dezvoltat de Consiliul Judeţean Ilfov.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO