Eveniment

Consultantul imobiliar CBRE anunţă că Cyberjump, cel mai mare proprietar de parcuri de trambuline din Europa Centrală şi de Est, vine în Bucureşti în estul Capitalei

Consultantul imobiliar CBRE anunţă că Cyberjump, cel...

Autor: Robert Manea

08.02.2022, 18:36 576

CBRE, liderul global al pieţei de consultanţă imobiliară, anunţă venirea The 11 Entertainment Group - cel mai mare proprietar de parcuri de trambuline din Europa Centrală şi de Est, prin conceptul Cyberjump, în România. 

Cyberjump Bucharest Trampoline este prima locaţie din România care va fi situată în partea de est a Bucureştiului, având o suprafaţă de 2.300 metrii pătraţi.

"Cyberjump este în prezent cel mai mare proprietar de parcuri de trambuline din Europa Centrală şi de Est şi suntem încântaţi să lansăm ceea ce va deveni cel mai nou concept de distracţie din România, propunându-ne să distrăm 500.000 de vizitatori pe an. Bucureştiul este un pas important către atingerea obiectivului nostru de a avea peste 20 de parcuri de trambuline în oraşele mari din Europa Centrală şi de Est până în 2025, dar mai mult decât atât, este o intrare strategică în a doua ţară din punct de vedere populaţie din regiunea ECE. Ne place să ne distrăm şi era şi timpul ca România să aibă spaţii moderne şi adecvate de recreere." a declarat Polona Peunik, Business Development Manager al The 11 Entertainment Group.

Parcul de trambuline va dispune de o suită de activităţi multiple care sunt concepute pentru a atrage în special familiile tinere cu copii având vârste cuprinse între 8 şi 20 de ani plus adolescenţii, iar copiii mai mici vor beneficia de secţiuni special adaptate pentru ei.

Deschiderea oficială a primului parc de trambuline Cyberjump din România este anunţată pentru T2-T3 din 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO