Eveniment

Controverse în cazul lui Hardy Chauncey: Managerul spune că a fost bătut, coechipierii nu ştiu nimic

09.10.2011, 18:12 472

Managerul echipei CSS Giurgiu, Alin Guţă, a declarat că baschetbalistul Hardy Chauncey a fost bătut, iar starea lui este gravă, în timp ce unul dintre coechipierii sportivului susţine că acei colegi care au fost în club împreună cu acesta spun că nu au văzut şi nu ştiu nimic.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSŞ Giurgiu, se află internat în spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noapte, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Hardy Chauncey a fost cel mai bun jucător în meciul de sâmbătă seara, pe care echipa sa l-a câştigat, în prelungiri, cu Dinamo Bucureşti, scor 91-86. Americanul a înscris 22 de puncte, aflându-se pe teren tot meciul.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu avem nicio informaţie clară. Nu cunosc starea lui în prezent, dar este clar că e gravă, având în vedere că a fost bătut la Giurgiu şi internat ulterior, iar apoi transferat la Bucureşti", a declarat managerul echipei, Alin Guţă.

Coechipierul lui Hardy Chauncey, Levar Seals, a susţinut că nu ştie prea multe amănunte despre incident, el adăugând că este ciudat că ceilalţi colegi de echipă spun că nu ştiu nimic, n-au văzut nimic.
"Nu cunosc amănunte, deoarece nu am fost împreună cu ei. Hardy şi cu alţi cinci-şase coechipieri au fost în singurul club din Giurgiu. E un pic ciudat faptul că ceilalţi colegi de echipă spun că nu ştiu nimic, n-au văzut nimic. Când m-au sunat dimineaţă să-mi spună, am crezut că-i o glumă. Eu sunt în Bucureşti, venim în fiecare weekend, poate acesta a fost norocoul meu că n-am fost şi eu acolo", a declarat Seals pentru Mediafax, adăugând că Hardy Chaucey este în stare foarte gravă şi că, din informaţiile pe care le deţine, urmează să fie operat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Mirela Gheţa, a declarat că Poliţia a fost anunţată de reprezentanţii Spitalului Judeţean din Giurgiu, unde sportivul a fost internat iniţial, că un tânăr a ajuns la spital în comă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO