Eveniment

Covasna şi-a lansat un site turistic de promovare

Covasna şi-a lansat un site turistic de promovare

Autor: Mirabela Tiron

20.09.2016, 14:36 1271

Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna a lansat website-ul de promovare turistică a judeţului Covasna, www.viziteazacovasna.ro dar şi câteva pachete turistice destinate celor ce vor să exploreze judeţul, în urma unei colaborări între privaţi şi Consiliul Judeţean Covasna. Site-ul este unul din instrumentele cele mai eficiente pentru promovare. România nu are un astfel de site, oficialii care s-au perindat pe la conducerea Turismului au promis că vor dezvolta un site de promovare.

Pachetele turistice conturate de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna includ vizite la meşteşugari, excursii, cursuri de echitaţie, mese cu preparate tradiţionale din Transilvania. „(...) Stăm pe o comoară în Covasna şi vrem să o exploatăm tot mai bine, iar pentru asta avem nevoie de curiozitatea dumneavoastră”, a declarat Tamas Sandor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna.

Pentru un pachet de 3 nopţi la Castel Daniel, cu demipensiune inclusă şi o activitate la alegere – vizită la un atelier tradiţional de fier forjat, închiriere de biciclete sau plimbare cu căruţa – turiştii vor plăti începând de la 329 euro pentru două persoane.

Cei interesaţi de un weekend cu pensiune completă, cu activităţi în ţinutul Conacelor, se pot caza la Pensiunea Prinţului Charles din Valea Zălanului sau la Pensiunea Contelui Kalnoky din Micloşoara. Un pachet cu pensiune completă, tururi ghidate şi activităţi speciale (plimbare cu căruţ)  începe de la 212 euro pentru două persoane.

Site-ul a fost lansat în cadrul evenimentului ”Covasna, pur şi simplu fabulos” organizat în Bucureşti de  "Zilele Turismului în judeţul Covasna", care se desfăşoară în perioada 19-25 septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO