Eveniment

Covid: Restaurantele, cinematografele, teatrele şi sălile cu jocuri de noroc din Ilfov se închid

Covid: Restaurantele, cinematografele, teatrele şi sălile cu jocuri de noroc din Ilfov se închid

Autor: Petru Mazilu

03.01.2021, 15:14 1889

Autorităţile au decis să închidă toate restaurantele, cafenelele, teatrele şi sălile cu jocuri de noroc din Ilfov din cauza creşterii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Excepţie sunt restaurantele şi cafenelele din hoteluri care rămân deschise pentru clienţii cazaţi. 

Măsura a fost luată duminică de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi este valabilă două săptămâni.

„Având în vedere că în Judeţul Ilfov rata de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, respectiv 4.28/1000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 03.01.2021 ora 20:00 şi până în data de 17.01.2021 ora 20:00, la nivelul judeţului Ilfov, pentru localităţile în care nu este instituită carantina zonală”, scrie în decizia autorităţilor ilfovene.

Conform deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se suspendă activitatea tuturor restaurantelor, cafenelelor, sălilor cu jocuri de noroc, cinematografelor, instituţiilor de spectacole sau concerte. Excepţie sunt restaurantele şi cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare. Acestea rămân deschise doar pentru persoanele cazate în cadrul unităţilor.

AFACERI DE LA ZERO