Eveniment

Cozi la mai multe secţii de vot din Capitală, dar şi din Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu sau Constanţa

Cozi la mai multe secţii de vot din Capitală, dar şi...

Autor: Departamentul Corespondenţi

26.05.2019, 11:58 424

La mai multe secţii de votare din oraşele ţării, dar şi din Bucureşti s-au format, la ora transmiterii ştirii, cozi, zeci de oameni aşteaptând să-şi exercite dreptul la vot.  

Cozi au fost semnalate la mai multe secţii de votare din Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu sau Constanţa.

Aici, oameni de toate vârstele stau la coadă între 10 şi 30 de minute pentru a intra în secţie şi a vota.

În Bucureşti, una dintre cele mai aglomerate secţii de votare este cea de la Liceul Teoretic "Jean Monnet", acolo unde fostul preşedinte al României Traian Băsescu a fost nevoit să aştepte aproape 10 minute la coadă pentru a-şi putea exercita dreptul la vot.

Întrebat cum vede aglomeraţia de la secţia de votare, după ce a aşteptat 10 minute, Traian Băsescu a spus: "Nu mă aşteptam să fie aglomerat, e un semn bun că e aglomerat la secţia de votare la Jean Monnet, unde de regulă e lejer. (...) După aceşti 10 ani modificări trebuie făcute, unele s-au făcut, altele mai trebuie făcute, mai ales decizii impuse de CCR şi directive ale UE, cum e confiscarea extinsă şi consolidarea prezumţiei de nevinovăţie".

Oamenii aşteaptă la coadă să voteze şi la secţia de votare din incinta Clubului Sportiv Şcolar nr. 5 din Sectorul 6 al Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO