Eveniment

Craiovenii, îndemnaţi să fotografieze gropile din carosabil şi să sesizeze Primăria să le plombeze

Craiovenii, îndemnaţi să fotografieze gropile din...

Autor: Ana Maria Constantinescu

22.02.2017, 09:38 68

Pentru ca procesul de inventariere a gropilor din asfalt să se desfăşoare rapid, reprezentanţii Primăriei Craiova au lansat o provocare pentru cetăţeni. “Ai văzut o groapă, spune unde e!” - este campania dusă de autorităţi prin care invită cetăţenii să se implice, să facă fotografii cu gropi în carosabil, pe care să le trimită pe o adresă de e-mail sau chiar să sune la Primărie.

„Invităm şi cetăţenii municipiului Craiova să ia parte la această acţiune de identificare a gropilor de pe carosabil, prin apelarea serviciului telefonic 0251/984 sau prin completarea formularului online http://www.primariacraiova.ro/ro/propuneri-sesizari, unde craiovenii pot trimite referinţe (locaţie şi poză) asupra gropilor identificate”, arată reprezentanţii Primăriei Craiova într-un comunicat de presă.

Procesul de reparare a gropilor depistate în carosabil va începe imediat după finalizarea inventarierii, însă nu a fost precizată o dată limită până la care pot fi făcute sesizările.

Între timp, reprezentanţii autorităţii locale au demarat plombarea gropilor din zona centrală a oraşului, reparaţiile fiind realizate în baza acordului-cadru pe care Primăria Craiova îl are cu societatea Delta ACM.

„Echipele au demarat identificarea şi plombarea gropilor. Întâi vom merge pe zona centrală, iar apoi vom intra şi în cartiere. Nu vorbim doar despre astuparea gropilor, ci şi despre ridicarea la cotă a geigerelor şi a căminelor”, a declarat viceprimarul cu atribuţii de primar interimar, Mihail Genoiu.

Acesta a mai precizat că intervenţiile, care ar urma să dureze două săptămâni, vor fi făcute cu mixtură asfaltică la rece.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO