Eveniment

Creşterile salariale, de 4,7%, bugetate de companiile private din România pentru anul 2020 sunt cele mai mari din Europa. Firmele din Bulgaria şi Serbia bugetează creşteri salariale de 4%, cele din Ungaria de 3,7%, Polonia - 3,5%, iar în restul ţărilor din Europa cele mai mari procente de creşteri nu depăşesc 3%

Oana Botolan Datki: Menţinerea aceluiaşi nivel de creşteri salariale pentru anul acesta denotă o „aşezare“ a creşterilor salariale la nivel mediu.

Oana Botolan Datki: Menţinerea aceluiaşi nivel de creşteri salariale pentru anul acesta denotă o „aşezare“ a creşterilor salariale la nivel mediu.

Autor: Ramona Cornea

05.02.2020, 00:05 1788

Companiile private active pe piaţa locală au bugetat creşteri salariale de 4,7% în 2020, cea mai mare valoare bugetată de organizaţiile care activează în ţările europene, conform studiului salarial realizat de Willis Towers Watson România.

„Acest procent de 4,7% este cel mai mare din Europa, în condiţiile în care în Bulgaria şi Serbia se bugetează creşteri de doar 4%, în Ungaria 3,7%, în Polonia 3,5%, iar în restul ţărilor din Europa de Vest cele mai mari procente de creşteri salariale bugetate nu depăşesc 3% pentru acest an“, spune Oana Botolan Datki, SEE managing partner al companiei cu activităţi în sectorul resurselor umane CTeam Human Capital, partener al Willis Towers Watson pentru România şi Balcani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO