Eveniment

Crima de la metrou. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut condamnarea la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban

Crima de la metrou. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut...

Autor: Mihaela Gidei

12.03.2019, 14:13 732

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au menţinut decizia primei instanţe de condamnare la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, femeia acuzată că a ucis o tânără aruncând-o în faţa metroului. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti menţine decizia de condamnare la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără la finalul lui 2017, aruncând-o în faţa metroului. Decizia Curţii este definitivă, iar cea din primă instanţă a fost pronunţată de Tribunalul Bucureşti.

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată în 2018, în stare de arest preventiv, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

Ea a fost arestată preventiv la finele anului 2017, pentru că a împins două tinere în faţa metroului, una dintre acestea decedând în urma impactului cu trenul, cealaltă reuşind să se salveze la timp. Femeia a fost supusă unei expertize psihiatrice, care s-a încheiat în luna februarie 2018. Expertiza psihiatrică efectuată Magdalenei Şerban a dovedit că aceasta poate răspunde penal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO