Eveniment

Crimele din Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii şocante despre mărturiile clientului: A spus că a pus-o în picioare

Crimele din Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dincă,...

Autor: Petriana Condrut, Mediafax

03.08.2019, 15:54 858

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, desemnat de Baroul Bucureşti, după ce cauza a fost mutată la DIICOT Bucureşti, spune că la audieri criminalul a recunoscut că a pus cadavrul întreg în butoiul unde apoi l-a incinerat.

"El a declarat că a incinerat-o pe Alexandra, că au rămas resturi, că nu s-au topit tot, e altă dicuţie. A precizat că a pus-o netranşată, a pus-o în perioare în acel butoi", a declarat avocatul din oficiu a lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena 3.

"Nu poti arde un corp dacă nu este tranşat, aşezat în bucăţi. Dacă s-ar fi degajat o astfel de căldură, nu mai rămânea niciun pic de ADN, pentru că la o astfel de temperatură nu mai trăieşte niciun fel de celulă. Sunt chestii ilogice din punct de vedere tehnic", a afirmat şi Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Acesta din urmă şi-a arătat nemulţumirea cu privire la faptul că familia Luizei nu a fost oficial informată de vreun rezultat al comparaţiei dintre ADN-ul luat de acasă de la fată şi cel găsit în casa groazei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO