Eveniment

Criza Covid 19: Se suspendă cursurile în Chiajna. Procesul de învăţământ va fi on-line

Criza Covid 19: Se suspendă cursurile în Chiajna....

Autor: Petru Mazilu

14.03.2021, 21:26 163

Autorităţile din judeţul Ilfov au decis să suspende activitatea didactică care presupune prezenţă fizică a elevilor în unităţile de învăţământ din localitatea Chiajna. Măsura va intra în vigoare luni şi a fost luată după ce rata de infectare a trecut de şase persoane la mia de locuitori.

Instituţia Prefectului – Judeţul Ilfov anunţă că duminică a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată o hotărâre privind adoptarea modificării scenariului de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov.

„Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 26/14.03.2021, începând cu data de 15.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţă fizică la nivelul unităţilor de învăţământ din localitatea Chiajna, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învăţământ se va desfăşura online”, scrie în decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO