Eveniment

Criza începe să se simtă şi în fotbal: decizii drastice luate de Real şi Manchester United

Criza începe să se simtă şi în fotbal: decizii...

Autor: Serban Picu

05.09.2020, 14:03 2255

Criza începe să se simtă şi în fotbal: Manchester United a avut cheltuieli de 657 milioane de euro în sezonul 2018/2019. United a plătit 40 de milioane pentru transferul lui Donny Van de Beek. Real Madrid a cheltuit 795 de milioane de euro în sezonul 2018/2019.

Manchester United vrea să reducă din cheltuieli. Ole Gunnar Solkjaer promite să nu repete greşelile pe care le-a făcut Mourinho în perioada în care a antrenat-o pe United.

Tehnicianul norvegian a reuşit să scape de salariul uriaş al lui Alexis Sanchez, aproape 600 de mii de euro pe săptămână şi nu plănuieşte să ofere salarii exorbitante jucătorilor pe care îi transferă.

Şi la Real Madrid se taie salariile.

În aprilie, jucătorii, antrenorii şi conducătorii au acceptat reduceri salariale cuprinse între 10-20%. Mai mult decât atât, campioana Spaniei plănuieşte să şi dea cât mai mulţi jucători. Hakimi a plecat la inter pe 54 de milioane de euro, iar James Rodriguez si Gareth Bale sunt şi ei aproape să plece de pe Bernabeu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO