Eveniment

Criza de la Sănătate şi din coaliţia de guvernare se acutizează: Barna a refuzat să preia Ministerul Sănătăţii după demiterea lui Vlad Voiculescu. Şedinţa de Guvern s-a amânat după boicotul miniştrilor USR-Plus, iar liderii acestei formaţiuni iau în discuţie chiar ieşirea de la guvernare dacă premierul Cîţu nu este înlocuit

Criza de la Sănătate şi din coaliţia de guvernare se...

Autor: Andreea Tobias

14.04.2021, 13:54 82

Premierul Florin Cîţu va prelua interimar funcţia de ministru al Sănătăţii, după ce vicepremierul Dan Barna, lider USR PLUS, a refuzat să accepte preluarea portofoliului.

Liderii USR PLUS se află în şedinţă la această oră.

Premierul Florin Cîţu anunţa că miercuri i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu. La rândul ei, Administraţia Prezidenţială anunţă că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare.

Anterior, Cîţu spunea că interimatul funcţiei va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătăţii.

De asemenea, a fost demisă şi Andreea Moldovan, secretar de stat la ministerul Sănătăţii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO