Eveniment

Cu pacientul la robot. Dora spune ca 84% dintre angajaţi cred că pandemia le-a afectat parcursul profesional

Cu pacientul la robot. Dora spune ca 84% dintre angajaţi...

Autor: Ramona Cornea

27.11.2020, 17:00 126

Circa 84% dintre angajaţii români spun că pandemia COVID-19 le-a afectat parţial sau chiar mult parcursul profesional şi doar 2% au afirmat că a avut un aport pozitiv.

Cei mai afectaţi au fost absolvenţii de studii vocaţionale (peste 57%), care au arătat că evoluţia lor profesională a regresat în 2020, potrivit unui sondaj realizat de robotul de recrutare Dora, dezvoltat de compania românească Happy Recruiter.  

„Conform sondajului, angajaţii nu sunt dispuşi să facă schimbări în carieră, dar cum tendinţa de digitalizare s-a accentuat şi companiile au fost nevoite să apeleze la soluţii digitale şi să se descurce cu mai puţini oameni, cred este un moment bun pentru îmbunătăţirea competenţelor şi pregătirea pentru munca viitorului. Această tendinţă este prezentă şi în alte ţări, precum Belgia şi Olanda, şi se va păstra şi în continuare“, spune Călin Ştefănescu, cofounder şi CEO la Happy Recruiter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO