Eveniment

Culisele unei întâlniri ratate: Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, şi Viorica Dăncilă nu s-au întâlnit luni seara pe aeroportul Băneasa, aşa cum era stabilit

Culisele unei întâlniri ratate: Jean-Claude Juncker,...

Autor: Petriana Condrut

17.09.2018, 19:18 118

Preşedintele C.E., Jean-Claude Juncker, şi premierul român Viorica Dăncilă, nu s-au întâlnit luni seara pe aeroportul Băneasa, acolo unde era stabilită o întrevedere, potrivit unor surse. Juncker fiind preluat de SPP şi dus la hotel, în timp ce Dăncilă a venit mai târziu, fiind informată de altă oră.

Potrivit surselor politice, Executivul a fost anunţat că preşedintele Comisiei Europene trebuie să ajungă, cu o aeronavă, pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30. Aceleaşi surse spun însă că aterizarea a avut loc mai devreme şi oficialul european a fost preluat de SPP de la scara avionului şi dus direct la hotel.

Alte surse au declarat, pentru MEDIAFAX, că premierul Viorica Dancilă nu a putut ajunge la timp, motiv pentru care Jean-Claude Juncker, după ce a aşteptat timp de 5 minute, a plecat.

Cei doi oficiali ar fi avut stabilite discuţii pentru 15 minute.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, participă marţi, la Bucureşti, la Summit-ul Iniţativei celor Trei Mări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO