Eveniment

Cum a câştigat fiul ministrului Sănătăţii concursul pentru şefia Spitalului Clinic Oradea. Contracandidatul s-a retras

24.10.2011, 19:53 444

Ritli Ladislau Csongor, fiul ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, a câştigat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, el fiind singurul candidat, după ce Gavril Grebenişan, care deţinea interimar această funcţie, s-a retras luni dimineaţă.

Ritli Ladislau Csongor a fost declarat câştigător al concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea. Informaţia apare pe site-ul unităţii medicale, luni, la ora 14.00, cu toate că, potrivit anunţului de desfăşurare a concursului făcut săptămâna trecută de către Primăria Oradea pentru luni era programată doar prima probă din cele trei, şi anume testul-grilă pentru verificarea cunoştinţelor din legislaţia privind managementul unităţilor sanitare.

Conform rezultatelor publicate pe site-ul Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, Ritli a participat, tot luni, la proba de susţinere a proiectului de management, programată pentru miercuri, şi la interviul în faţa membrilor comisiei de concurs, probă programat să aibă loc joi.

Potrivit anunţului de pe site-ul unităţii medicale, fiul ministrului Sănătăţii a obţinut la testul-grilă nota 9.20, iar la celelalte două probe a fost notat cu 10.

Contactat de Mediafax pentru a explica de ce concursul, care trebuia să aibă loc pe durata a patru zile, s-a încheiat după o singură zi, preşedintele Comisiei de concurs, viceprimarul municipiului Oradea Gheorghe Carp, a afirmat că aşa au decis membrii acestei comisii.

"Dacă celălalt candidat (Gavril Grebenişan - n.r.) s-a retras, membrii comisiei au decis să organizeze toate trei probele într-o singură zi. Şi aşa nu mai are cine să conteste rezultatele", a declarat Carp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO