Eveniment

Cum a decis Simona Halep să strângă bani pentru a le ajuta pe victimele incendiilor din Australia

Cum a decis Simona Halep să strângă bani pentru a le...

Autor: Mihaela Măncilă

05.01.2020, 09:20 414

Incendiile de vegetaţie din Australia au sensibilizat întreaga lume, iar o parte dintre sportivi se unesc pentru a dona bani celor care au avut de suferit în urma acestor tragedii. 

Fostul lider mondial, Simona Halep, şi-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Australia şi acum este pregătită să dea şi ea o mână de ajutor victimelor din acea zonă.

Tenismenul Nick Kyrgios, născut în Canberra, Australia, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit în plâns când a început să vorbească despre această situaţie: "Oraşul meu natal este Canberra şi acum are cel mai toxic aer din lume. Este foarte trist. Este dureros".

Kyrgios s-a mobilizat şi le-a cerut sportivilor să se unească pentru a dona bani victimelor din Australia. Tenismenul a declarat că va dona câte 100 de dolari australieni (63 de euro) pentru fiecare as pe care îl va servi la turneele ATP Cup, Perth şi Sydney.

Şi Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.

"Ei bine, ştiţi că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, ştiţi că nu dau mulţi aşi 😜

Aşa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta... de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari.

În acest fel o să strâng mult mai mulţi bani", a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter.

Craig Tiley, actualul CEO al Tennis Australia, a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO