Eveniment

Cum a rescris PSD programul de guvernare. Lista promisiunilor şterse sau amânate după venirea la putere

Cum a rescris PSD programul de guvernare. Lista...

Autor: Gândul

18.07.2017, 09:41 479

La jumătate de an de la preluarea guvernării, şi deja cu propriul prim cabinet guvernamental dat jos prin moţiune de cenzură, PSD nu se fereşte să renunţe la o altă măsură din programul de guvernare, "updatat" odată cu venirea lui Mihai Tudose la Palatul Victoria: impozitul pe cifra de afaceri, scrie Gândul.

Pe lista "de aşteptare" în ceea ce priveşte noile posibile amânări s-a înscris şi "taxa de solidaritate", venită odată cu noul Executiv. Momentan, măsura se află în plin proces de simulări. Acestea două nu sunt însă singurele măsuri puse pe hârtie de PSD la care social-democraţii renunţă sau au decis să le amâne. 

Cota zero de TVA la tranzacţiile imobiliare şi pentru serviciile de publicitate, primele tăiate din primul program de guvernare PSD  Primele tăieri din programul de guvernare iniţial au fost anunţate pe 30 mai, de către liderul PSD, Liviu Dragnea, care declara, la acel moment, că Executivul Grindeanu renunţă la introducerea cotei zero de TVA la tranzacţii imobiliare, situaţia fiind similară şi în ceea ce priveşte domeniul publicităţii. 

Lista promisiunilor şterse sau amânate după venirea la putere a PSD

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO