Eveniment

Cum a reuşit o româncă să dobândească titlul de „Master of Wine” şi să pătrundă într-o lume dominată de bărbaţi, în care foarte puţine femei au succes

Cum a reuşit o româncă să dobândească titlul de...

Autor: Bogdan Angheluţă

16.09.2018, 09:35 1313
Master of Wine e un titlu deţinut de câteva sute de oameni din lumea întreagă, majoritatea bărbaţi. Printre aceştia şi-a făcut însă loc şi Ana Sapungiu, desemnată drept una dintre cele mai influente persoane din industria britanică a vinului.

Ana Sapungiu s-a născut în Giurgiu, dar a ajuns în Capitală încă de la vârsta de şase ani. În 2003, după absolvirea Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a decis să obţină un MBA la Universitatea Huron, din Londra.

Încă din timpul facultăţii a început să lucreze în industria vinului: mai întâi pentru diverse companii sau agenţii din domeniul importului, pentru ca ulterior, în 2004, să devină responsabilă de gama de vinuri din portofoliul Oddbins, un lanţ de magazine din Marea Britanie.

Citeşte continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO