Eveniment

Cum ar putea arăta vremea pentru următoarea lună. ANM: Temperaturile se vor apropia de cele specifice perioadei

Cum ar putea arăta vremea pentru următoarea lună. ANM: Temperaturile se vor apropia de cele specifice perioadei

Autor: Cosmin Pirv

12.06.2020, 09:37 133

Meteorologii prognozează pentru următoarea lună temperaturi apropiate de cele specifice ale perioadei, potrivit unei informări transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 15 iunie-13 iulie.

Pentru săptămâna 15 - 28 iunie, ANM spune că valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice şi vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în toată ţara, dar mai ales în zonele montane.

Pentru săptămâna 22 - 29 iunie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

„Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă”, conform meteorologilor.

Pentru săptămâna 29 iunie - 6 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

Pentru săptămâna 6 - 13 iulie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

„Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile”, potrivit ANM.

AFACERI DE LA ZERO