Eveniment

Cum arată cea mai mare dezvoltare din istoria României, proiectul lui Dascălu de la Romexpo: Va fi un proiect la un cu totul alt nivel, ca amploare, dar şi cu un concept unic

Iulain Dascălu

Iulain Dascălu

Autor: Bogdan Alecu

17.12.2019, 10:50 1636

Camera de Comerţ şi Industrie a României a demarat primele proceduri pentru obţinerea autorizaţiilor necesare demarării proiectului imobiliar de la Romexpo, potrivit datelor de la Urbanism, iar proiectul este susţinut de compania Iulius.

Proiectul vizează construcţia a 14 clădiri de birouri, rezidenţial, hotel şi un nou mall, toate reprezentând o investiţie cumulată de peste 2 miliarde de euro, potrivit estimărilor ZF. Acesta este cel mai mare şi complex proiect demarat vreodată pe piaţa locală.

„Propunerea de dezvoltare presupune un proiect mixt complex, ce include foarte multe componente social-culturale, cu un impact pozitiv semnificativ şi direct pentru comunitate şi pentru companiile mici şi mijlocii, şi în care sunt implicate mai multe părţi. Se doreşte dezvoltarea unui pol urban puternic, printr-un proiect la un cu totul alt nivel, ca amploare, dar şi cu un concept unic, ce îmbină funcţiuni culturale, artistice, retail, office, dar şi soluţii de infrastructură şi spaţii verzi. În forma propusă de Camera de Comerţ şi Industrie a României, este un proiect cu o puternică identitate românească, dar care va reprezenta un reper la nivel internaţional“, au declarat oficialii Grupului Iulius.

Aceştia au subliniat că momentan în discuţie este o etapă incipientă, de analiză şi obţinere a avizelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO