Eveniment

Cum arată o staţie de tramvai în care a intrat un camion. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Octavian Goga, în staţia de tramvai „Nerva Traian”.

Accident

Accident

Autor: Răzvan Botea

23.04.2018, 18:56 518

Un autocamion cu încărcătură de materiale de construcţii a intrat în mod ilegal pe linia de tramvai şi, în dreptul staţiei de tramvai „Nerva Traian”, acesta a acroşat acoperişul staţiei. Călătorii care aşteptau tramvaiul nu au fost răniţi, însă sunt în stare de şoc. 

„Curge motorină, m-a stropit tot. Nu îmi dau seama ce a fost în capul lui (şoferul autocamionului - n.red.), de a intrat aşa pe linia de tramvai”, a declarat pentru ZF un călător care aştepta în staţie la momentul incidentului. 

Nu este nicio victimă, însă la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliţia şi ambulanţe. Linia tramvaiului este în continuare blocată, circulaţia fiind imposibilă la momentul transmiterii ştirii.

Acoperişul staţiei este avariat, la fel şi autocamionul. Există scurgeri de motorină, însă nimeni nu este în pericol, potrivit echipajelor care au intervenit. 

„Şoferul a încercat să ocolească autospecialele care veniseră la o altă intervenţie, acroşând cupola staţiei de tramvai. Acesta a fost direcţionat către biroul tamponări, întrucât accidentul nu a fost unul grav”, a declarat pentru ZF Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO