Eveniment

Cum explică Metrorex întârzierile trenurilor pe toate magistralele: Este vorba de servicii de salubritate şi mentenanţă

Cum explică Metrorex întârzierile trenurilor pe toate...

Autor: Laura Buciu

21.07.2022, 12:45 41

Creşterea timpilor de aşteptare în staţii este determinată de diminuarea serviciilor de mentenanţă şi salubritate prestate de Alstom  Transport SA, transmite, joi, Metrorex, după ce călătorii din Capitală s-au plâns de faptul că trenurile de metrou înregistrează întârzieri.

Metrorex anunţat joi că intervalul mediu de succedare a trenurilor de metrou pe toate magistralele se menţine la circa 10 - 14 minute.

Joi, circulaţia la metrou se desfăşoară cu 35 de trenuri în loc de 57, cât este prevăzut în graficul aprobat.

„Creşterea timpilor de aşteptare în staţii este determinată de diminuarea serviciilor de mentenanţă şi salubritate prestate de Alstom Transport SA, cu care Metrorex are un contract în vigoare. În această perioadă, Metrorex asigură activităţile de curăţenie în vagoane, după retragerea trenurilor din circulaţie, în intervalul orar 23:00 – 05:00 şi în timpul programului de circulaţie în situaţii care necesită salubrizare de urgenţă”, anunţă compania.

Potrivit Metrorex, călătorii sunt informaţi cu privire la modificările din programul de circulaţie a trenurilor atât în staţii, cât şi prin intermediul website-ul:companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO