Eveniment

Cum justifică generalul arestat milionul pe care voia sa-l retragă ilegal din bancă

Cum justifică generalul arestat milionul pe care voia sa-l retragă ilegal din bancă

Autor: Pro TV

12.12.2011, 20:22 1395

Potrivit unor surse judiciare, individul sustine ca banii provin de la niste oameni de afaceri, care erau interesati sa investeasca in televiziunea pe care o conduce el. El da de inteles ca ar fi retras doar o suma infima. Grosul ar fi ajuns in doua conturi din Elvetia si Letonia.


Una dintre firmele de la care au pornit anchetatorii a fost infiintata la Iasi, in aprilie, de unul dintre complicii lui Gaichuk, israelianul Konstantin Ossipov. Are ca obiect de activitate tranzactii comerciale.


Exista dovezi ca generalul si complicii sai fac parte dintr-o retea ai carei membri spargeau conturile de internet banking ale unor persoane din Italia si Statele Unite. Se logau apoi in locul titularilor, le furau economiile si le transferau in conturile unor firme pe care le controlau.


Insa Gaichuk, este si directorul unei televiziuni care distribuie programe pentru tarile din fosta Uniune Sovietica, iar acum se foloseste de asta. Spune ca niste investitori voiau, prin intermediul lui Ossipov, sa cumpere actiuni.


Avocata, gasita de politie in sediul lui Ossipov, precizeaza ca nu are nici o legatura cu aceasta poveste. Pentru o perioada determinata, l-a lasat pe israelian sa anunte ca firma lui functioneza in cabinetul ei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO