Eveniment

Cum putem combate starea de oboseală generată de munca de acasă

Cum putem combate starea de oboseală generată de munca...

Autor: Irina Apetrii

01.05.2020, 18:02 180

Cu cât muncim mai mult de acasă, cu atât simţim mai grea povara videoconferinţelor. Alin Comsa, trainer de peste 20 de ani, spune că primul pas pentru a combate oboseala este acceptarea schimbării.

„Primul lucru pe care l-am resimţit în momentul în care am acceptat schimbarea a fost, într-adevăr, o mai mică presiune asupra a ceea ce făceam, a ceea ce susţineam şi implicit, o mai mică oboseală”, spune Alin Comsa.

„O altă metodă de a depăşi această oboseală sau de a o evita mai degrabă este legată de faptul că ar fi normal ca la fiecare o oră şi douăzeci de minute, o oră şi treizeci de minute să luăm o pauză şi când spun o pauză mă refer de a lua o pauză de la tot ce înseamnă device electronic”, adaugă trainerul.

Nu în ultimul rând, dacă participăm la videoconferinţe, trebuie să încercăm să nu mai verificăm alte notificări sau mesaje şi să nu folosim luminozitatea ecranului la maxim.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO