Eveniment

Cum să faci un program de Executive MBA cu discount de 25.000 de euro

Cum să faci un program de Executive MBA cu discount de...

Autor: Adelina Mihai

28.04.2016, 00:04 354

Managerii care vor să urmeze un program de Executive MBA oferit pe plan local se pot înscrie în cursa pentru obţinerea unei burse în valoare de 25.000 de euro, oferită de şcoala de afaceri austriacă WU Executive Academy în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Taxa de şcolarizare pentru programul de EMBA al WU Executive Academy este de 35.000 de euro – acesta fiind cel mai scump program de educaţie managerială din România –, iar suma de 25.000 de euro va fi acoperită de bursa oferită de ZF şi de şcoala de afaceri (cheltuielile de deplasare şi cazare sunt excluse). Suma de 10.000 de euro va fi achitată de către câştigătorul bursei. 2016 este cel de-al optulea an consecutiv în care este oferită această bursă în parteneriat cu ZF.

Perioada de înscriere pentru bursă este 9 – 27 mai, iar programul este destinat managerilor cu o experienţă managerială de cel puţin 5 ani. Programul de EMBA al WU Executive Academy va începe pe 16 noiembrie 2016 şi se va desfăşura pe parcursul a 14 luni, cursurile având loc în Bucureşti în regim part-time. În cadrul programului, studenţii beneficiază de două rezidenţiate internaţionale, unul în Austria şi unul în SUA.

Pentru a se înscrie în cursa pentru obţinerea bursei, managerii trebuie să transmită un dosar care să cuprindă o aplicaţie standardizată completată în limba engleză, două scrisori de recomandare în limba engleză, CV-ul în limba engleză, diploma de licenţă care atestă absolvirea unei instituţii de învăţământ superior, o poză în format digital şi o copie a paşaportului/CI. Cei care vor să aplice trebuie să trimită dosarul electronic la adresa de e-mail bursa@zf.ro.

Aplicaţiile vor fi analizate de către un juriu format din reprezentanţi ai Ziarului Financiar şi prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului. Beneficiarul bursei de studiu va fi anunţat pe data de 8 iunie.

Programul de Executive MBA al WU Executive Academy (parte a Universităţii de Business şi Economie Vienna) este oferit pe plan local din 2006, iar până în prezent a avut 211 de absolvenţi în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO