Eveniment

Cum se ”cercetează” un caz. Avocat: Mamei i s-a spus să deseneze rucsacul Luizei. Cum să-l deseneze dacă îl are în poză?

Cum se ”cercetează” un caz. Avocat: Mamei i s-a spus...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

07.08.2019, 11:27 218

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a declarat că atunci când a fost audiată mama fetei, i s-a solicitat să deseneze rucsacul pe care-l avea atunci când a dispărut, chiar dacă a fost surprins şi în imagini. Apărătorul spune că procurorul i-a interzis să mai participe la cercetări.

„(procurorul de caz, n.r.) Găseşte pretexte, încearcă să-mi facă anumite capcane pentru a mă intimida şi pentru a nu cunoaşte eu, familia, presa, ce face acolo. Am plecat pentru că mi-a interzis”, a spus revoltat avocatul familiei Luizei, Tonel Pop.

Apărătorul a mai subliniat că mama Luizei a fost audiată în cursul zilei de marţi, când i s-a cerut să deseneze rucsacul pe care-l avea fata atunci când a dispărut.

„Printr-un domn psiholog, acest domn spunea ieri, la interogatoriul mamei Luizei, îi spunea să deseneze rucsacul Luizei. Cum să-l deseneze, dacă mama îl are în poză cu Luiza? Cum să-l deseneze, dacă autorităţile au surprinse imagini cu Luiza cu rucsacul în spate, la faţa locului, înainte de a fi răpită?”, a explicat Tonel Pop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO