Eveniment

Cum va arăta vremea în următoarea lună. ANM: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade

Cum va arăta vremea în următoarea lună. ANM: Valorile...

Autor: Andreea Tobias

04.12.2020, 07:36 55

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei luni, conform prognozei până pe 4 ianuarie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în primele două săptămâni de prognoză, cu precădere în regiunile extracarpatice.

ANM a emis vineri prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 7 - 14 decembrie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare marte a ţării, dar mai ales în sud-estul extrem şi în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în jumătatea nordică a Olteniei şi Munteniei, iar în restul ţării va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 14 – 21 decembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 21 – 28 decembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO