Eveniment

Cum va arăta vremea în următoarele patru săptămâni. ANM: Noul an va avea temperaturi mai mari decât cele normale

Cum va arăta vremea în următoarele patru săptămâni....

Autor: Laura Buciu

18.12.2020, 07:58 91

Noul an va avea temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Prognoza pe patru săptămâni arată că şi precipitaţiile vor fi puţine.

În perioada 21 – 28 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

În perioada 4 – 11 ianuarie, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 11 – 18 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO