Eveniment

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni - Directorul ANM: În perioada 10-24 noiembrie, probabilitatea pentru ninsori e foarte redusă. Acestea pot apărea după 2 decembrie

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni -...

Autor: Mediafax

10.11.2015, 12:06 7263

Directorul ANM, Ion Sandu, a anunţat, marţi, că în perioada 10-24 noiembrie probabilitatea pentru ninsori este extrem de redusă, dar după această dată pot apărea temperaturi scăzute şi precipitaţii mixte, însă nu sunt îndeplinite condiţiile pentru "instalarea iernii".

Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, a convocat o videoconferinţă cu prefecţii şi instituţiile implicate în pregătirea de iarnă, la sediul MAI, iar concluzia acestor discuţii a fost aceea că deocamdată nu sunt întrunite condiţiile pentru instalarea iernii.

"În perioada imediat următoare, 10-24 noiembrie, probabilitatea pentru ninsori este extrem de redusă, exceptând zona înaltă unde pot să apară lapoviţe sau ninsori foarte slabe. Începând cu 24 noiembrie, se răceşte puţin, dar probabilitatea pentru precipitaţii mixte este în continuare redusă, mai ales pentru zona de centru şi nord a ţării", a spus directorul ANM, Ion Sandu, participant la întâlnire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO