Eveniment

Cushman: 1 din 4 corporatişti din Bucureşti îşi doreşte o sală de sport lângă birou. Restaurantele, centrele de fitness şi supermarketurile sunt facilităţile pe care le doresc angajaţii

Cushman: 1 din 4 corporatişti din Bucureşti îşi...

Autor: Mircea Nica

10.07.2019, 00:04 639

Restaurantele, centrele de fitness şi supermarketurile sunt primele trei facilităţi pe care şi le doresc angajaţii din clădirile de birouri din Bucureşti.

Mai mult de un sfert (26%) dintre corporatiştii care lucrează în birourile din Capitală îşi doresc o sală de sport lângă birou, arată rezultatele unui studiu realizat de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Datele au fost colectate de firma de cercetare MKOR Consulting pe un eşantion de 543 de angajaţi care lucrează în clădirile de birouri moderne din Bucureşti.

Un alt rezultat al studiului arată că 37% dintre angajaţii chestionaţi ar prefera restaurante, cantine şi cafenele la parterul clădirilor de birouri în care lucrează.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO