Eveniment

Dan Barna anunţă că USR-PLUS va avea candidat la prezidenţiale. "Obiectivul acestei alianţe este ca într-un an şi jumătate să dea preşedintele României, primarul Bucureştiului şi primul ministru"

Dan Barna anunţă că USR-PLUS va avea candidat la...

Autor: Departamentul Corespondenţi

25.05.2019, 10:00 2124

Co-preşedintele USR-PLUS, Dan Barna, a anunţat, vineri, la mitingul din Bucureşti, că Alianţa va avea candidat la alegerile prezidenţiale.

Dan Barna a anunţat, vineri seara, la Bucureşti că obiectivul USR-PLUS este ca într-un an şi jumătate să dea României un preşedinte şi primul ministru, dar şi primarul Capitalei.

„Obiectivul acestei alianţe este ca într-un an şi jumătate să dea preşedintele României, primarul Bucureştiului şi primul ministru. (...) Am făcut această alianţă toată România. Am făcut această alianţă pentru că trebuie să le dăm oamenilor decenţi din această ţară o alternativă puternică care poate să lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide. Trebuie să le dăm oamenilor decenţi din România o alternativă care va arăta să guverneze şi altfel decât PSD, altfel decât USL, nu uităm, sau altfel decât ALDE. România merită spuneam ceva mai bun şi asta va oferi Alianţa USR-PLUS”, a spus Dan Barna.

Conducerea USR-PLUS a participat la un miting în Bucureşti, vineri seara, când au fost prezentaţi candidaţii la alegerile europarlamentare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO