Eveniment

Dan Vîlceanu vrea să plece de la Ministerul Investiţiilor

Dan Vîlceanu vrea să plece de la Ministerul...

Autor: Andreea Tobias

02.04.2022, 13:26 164

Dan Vîlceanu a declarat, sâmbătă, că în plus faţă de declaraţiile de vineri vrea să spună că zilele viitoare, când va avea o discuţie cu premierul Nicolae Ciucă, ar vrea să îşi înainteze demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Vîlceanu a spus că a pornit la drum într-o echipă care se baza şi pe încredere, iar în momentul acesta „nu mai putem vorbi de acest gen de încredere”.

El a adăugat că nu a fost sunat până acum de premier, care, de altfel, nici nu avea de ce să îl caute, în condiţiile în care discuţiile erau politice.

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, anunţa, vineri, că este dezamăgit de modul în care „circulă mesaje” în partid şi pentru că nu vrea să participe la „acest bâlci” îşi va da, sâmbătă, demisia din funcţie.

„Oricum, vreau să vă spun următorul lucru şi mi se pare foarte important pentru situaţia mea, situaţia în care mă aflu acum. Având în vedere că colegi din BEX au primit un mesaj să vină într-o şedinţă, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul General că e mâine (sâmbătă - n.r.) şedinţă de BEX, reau să vă spun că cel puţin în ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci şi la şedinţa de mâine eu îmi voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, urmând ca colegii care vor să facă lucrurile aşa, să le facă aşa cum doresc dar nu sub supravegherea mea”, spunea Vîlceanu.

Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că a demisionat de la conducerea PNL, după ce liderii a 39 de organizaţii judeţele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO