Eveniment

Dăncilă nu iartă niciun om de-al lui Dragnea: Darius Vâlcov, eminenţa cenuşie a programului economic al PSD, şi-a dat demisia după o discuţie cu premierul

Dăncilă nu iartă niciun om de-al lui Dragnea: Darius...

Autor: Ana Petrescu

03.06.2019, 11:54 1551

Darius Vâlcov a demisionat, luni, din funcţia de consilier al premierului pe probleme economice, în urma unei discuţii cu premierul Viorica Dăncilă, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX. Şeful Executivului a acceptat demisia acestuia.

Decizia acestuia vine în contextul în care, încă de marţa trecută, Viorica Dăncilă a anunţat că o va elibera din funcţie pe Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea, din funcţia de consilier onorific şi de la departamentul de comunicare PSD, spunând că urmează o decizie şi legat de Darius Vâlcov.

Hotărârea premierului de a o elibera din funcţia de consilier onorific al prim-ministrului a Ancă Alexandrescu, considerată apropiată a lui Liviu Dragnea, a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Atât Anca Alexandrescu cât şi Darius Vâlcov sunt consideraţi apropiaţi ai lui Liviu Dragnea.

Darius Vâlcov este considerat „creierul” măsurilor legisative importante din guvernarea PSD, printre care OUG 114 fiscală şi legea salarizării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO