CONFERINŢA PWC ROMÂNIA „SCENA FISCALITĂŢII DIN ROMÂNIA ÎN 2018”

Daniel Tudor, vicepreşedinte ANAF: Încercăm să creăm un singur formular destinat persoanelor fizice

20 feb 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Vicepreşedintele ANAF, Daniel Tudor, a anunţat că este în lucru o analiză privind propunerea de a crea un formular unic destinat persoanelor fizice pe care a înaintat-o ministerului de Finanţe. Vicepreşedintele ANAF, prezent la conferinţa PwC - Scena fiscalităţii din România în 2018,  nu a dat mai multe detalii privind acest nou formular, spunând că încă este în faza de analiză.

„Încercăm să creăm un singur formular destinat persoanelor fizice, pentru a fi mai facil. Noi sperăm să nu fie doar o declaraţie, ci să reprezinte un formular inteligent. Nu ştiu dacă vom reuşi tehnic să avem o aplicaţie aşa cum ne-o dorim într-un timp aşa scurt. În formula actuală, cred că va fi o surpriză plăcută şi pentru noi, şi pentru contribuabili. Încă analizăm, este o propunere pe care am înaintat-o colegilor de la minister, noi sperăm să reuşim”, a spus Daniel Tudor.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
anaf
, daniel tudor
, persoane fizice
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide