Eveniment

Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor: Ai fost o ruşine absolută pe teren

Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep după ce a...

Autor: Radu Stroe

01.11.2019, 17:54 1014

Antrenorul Darren Cahill a avut cuvinte dure pentru Simona Halep după ce a pierdut cinci game-uri consecutive în setul decisiv în partida disputată, la Turneul Campioanelor, împotriva Karolinei Pliskova şi pierdută cu scorul de 0-6, 6-2, 4-6.

După un început bun al celui de-al treilea set al partidei, Simona Halep a avut parte de cinci game-uri consecutive pierdute, ceea ce nu l-a făcut fericit pe antrenorul australian Darren Cahill.

”În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine absolută pe teren. Acordă-ţi o şansă şi revino-ţi. Asta depinde de tine. Revizuieşte-ţi atitudinea şi o să câştigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te defineşti ca atlet şi ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.

În urma partidei, Halep a ratat calificarea în semifinale, cele două calificate din Grupa Mov fiind Elina Svitolina şi Karolina Pliskova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO