Eveniment

Decizie de prelungire a carantinei în Sibiu, luată după o oră de la închiderea urnelor

Decizie de prelungire a carantinei în Sibiu, luată după o oră de la închiderea urnelor

Autor: Laura Buciu

06.12.2020, 22:43 265

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a decis prelungirea carantinei pentru şapte localităţi din judeţul Sibiu, între care şi municipiile Sibiu şi Mediaş, la o oră după închiderea urnelor.

CJSU s-a întrunit, duminică, la ora 22.00 şi a decis prelungirea carantinei pentru municipiile Sibiu şi Mediaş, pentru oraşele Cisnădie, Tălmaciu şi Avrig, pentru comuna Orlat şi satul Şelimbăr cu încă 7 zile.

„S-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Şelimbăr, oraşul Cisnădie, oraşul Tălmaciu, Municipiul Mediaş, oraşul Avrig şi localitatea Orlat”, a transmis Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

CJSU a luat decizia prelungirii carantinei la o oră după închiderea urnelor.

Localităţile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu şi Şelimbăr sunt în carantină din 16 noiembrie, iar Mediaş, Orlat şi Avrig, din 23 noiembrie.

AFACERI DE LA ZERO