Eveniment

Decizie oficială: Guvernul Orban îşi va asuma răspunderea privind Legea bugetului şi modificarea celebrei OUG 114

Decizie oficială: Guvernul Orban îşi va asuma...

Autor: Diana Grigore

18.12.2019, 10:50 256

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea bugetului de stat, Legea asigurărilor sociale de stat şi pe modificarea OUG 114. Şeful Executivului a subliniat că o dezbatere în Parlament ar genera întârzierea bugetului.

„Am luat decizia de a ne angaja răspunderea pentru trei proiecte de lege: Legea bugetului de stat, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi legea de corectare a OUG 114, care a provocat efecte devastatoare în economia romanească. Decizia de angajare a răspunderii este o decizie responsabilă şi indispensabilă pentru atingerea obiectivului de a reuşi pană pe 31 decembrie să oferim României un buget de stat care să stea în picioare, să se bazeze pe realităţile economice şi să ofere posibilitatea fiecărui român, fiecărei firme sau autorităţi locale să ştie la ce să se aştepte pentru 2020”, a declarat Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO