Eveniment

Declaraţie istorică. Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Toţi miniştrii, inclusiv Grindeanu, au demisiile în alb la partid încă din momentul formării Cabinetului

Declaraţie istorică. Liviu Dragnea, preşedintele PSD:...

Autor: Liviu Dadacus

09.06.2017, 13:26 1351

Solicitat să comenteze declaraţia ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, potrivit căreia demisia sa în alb se află la PSD de când a preluat mandatul, şi întrebat dacă şi ceilalţi miniştri au procedat la fel, Dragnea a răspuns că toţi miniştrii au depus astfel de demisii în alb, într-un "moment de efuziune", când s-a format Cabinetul.

„Toţi (au depuse demisiile în alb, n.r.) atunci când şi-au primit mandatele. Nici nu ştiu unde sunt depozitate aceste demisii în alb. Ei au făcut gestul ăsta, dar eu nu le folosesc”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă şi premierul Grindeanu are depusă demisia în alb, Dragnea a răspuns afirmativ.

„Din câte am auzit, da (şi Grindeanu, n.r.) dar eu nu le folosesc pentru că nu cred că asta e o procedură corectă. Adică nu mă duc şi le iau din sertar şi le pun data. Eu nu procedez aşa. Am mai avut un caz de genul ăsta...”, a spus Dragnea.

„Nu mă interesează acele demisii în alb. Cine vrea să-şi dea demisia - trebuie să fie un act asumat şi explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată”, a spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO