Eveniment

Declaraţie surpriză a lui Nelu Tătaru, despre tragedia de la Piatra Neamţ: Suntem toţi vinovaţi în această ţară

Declaraţie surpriză a lui Nelu Tătaru, despre tragedia...

Autor: Petru Mazilu

15.11.2020, 00:17 3981

Ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru, a declarat sâmbătă seara la Spitalul mobil de la Leţcani din judeţul Iaşi că pentru criza de la spitalul din Piatra Neamţ există o vină colectivă. El a explicat că va face o reevaluare a întregului sistem medical.

Ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru, a declarat că toată lumea este vinovată pentru tragedia de la Piatra Neamţ deoarece a acceptat ca în utimii 30 de ani sistemul medical să fie menţinut într-o situaţie de criză.

„Pentru situaţia de peste 30 de ani şi pentru autorităţile locale şi pentru neimplicare ... cred că suntem toţi vinovaţi în această ţară, nu doar sistemul medical şi autorităţile locale, pentru că am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală”, a declarat ministrul Tătaru la Leţcani.

El a mai spus că se impune o reevaluare urgentă a întegului sistem medical românesc.

„Nu doar începând de mâine, începând de ieri, tot ce înseamnă reevaluare de management, tot ce înseamnă reevaluare de capacitate de tratament a unităţilor medicale, cooordonare de către minister a situaţiei”, a precizat Nelu Tătaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO