Eveniment

Declaraţie tăioasă a lui Tăriceanu: În România, capitalul românesc e fugărit cu DNA-ul şi facem loc companiilor străine

Declaraţie tăioasă a lui Tăriceanu: În România,...

Autor: Liviu Dadacus

02.09.2017, 14:10 607

„Nu vreau ca România să rămână în continuare o ţară care este predominant furnizoare de forţă de muncă ieftină, dar bine pregătită, o piaţă de desfacere pentru companiile străine, o zonă în care capitalul românesc este fugărit cu DNA-ul şi îndepărtat şi facem loc numai pentru companiile străine”, a precizat Tăriceanu.

El a arătat că programul de guvernare al coaliţiei PSD-ALDE este unul care are atât aspecte liberale, cât şi sociale, şi că măsurile care au fost luate până acum au în vedere un trai mai bun pentru cetăţeni.

Tăriceanu a dat asigurări că în coaliţia de guvernare nu există tensiuni, iar relaţia dintre el şi omologul său de la PSD, Liviu Dragnea, este una „de încredere”.

„Nu există nicun fel de tensiune. Avem o relaţie bună, de încredere, pe care şi unul şi altul o apreciem, pe care ne bazăm pentru că avem decizii politice grele de luat”, a spus Tăriceanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO