Eveniment

Declaraţiile primilor martori care au ajuns la locul accidentului lui Condrea: ”Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea”

Declaraţiile primilor martori care au ajuns la locul...
25.05.2016, 09:45 2822

O femeie care conducea maşina personală a ajuns la faţa locului, imediat după ce Dan Condrea s-a izbit în copac. Aceasta, împreună cu un biciclist, sunt cei doi martori ai accidentului patronului de la Hexi Pharma. Femeia a povestit, pe o reţea de socializare, că a ajuns la locul accidentului la 2-3 minute după impact. Tot aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

"Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţa locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos dar nu mai respira. (...) Şi indiferent de ce spune oricine, e vorba de viaţa unui om pe care instinctiv vrei să-l salvezi, văzându-l între fiare.
E, de fapt a fost şi el copilul cuiva, tatăl cuiva, şi orice ar fi făcut, avea dreptul la viaţă!!!", a scris femeia pe Facebook.
 

Citiţi continuarea pe Gândul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO