Eveniment

Declaraţiile şefului DSU Raed Arafat, după incendiul de la Năvodari: Forţele au intervenit în 8 minute. La acest moment avem un ars cu 45%, un ars cu 25%, doi răniţi uşor şi, din păcate, un decedat

Declaraţiile şefului DSU Raed Arafat, după incendiul...

Autor: Mediafax

02.07.2021, 16:11 75

După incendiul de la rafinăria Petromidia, din Năvodari, două victime cu arsuri sunt duse cu elicoptere SMURD la Bucureşti, a declarat, vineri, şeful DSU, Raed Arafat.

„Apelul a fost la 12.16. Forţele au ajuns în opt minute. S-a anunţat că este explozie cu incendiu, posibile victime. La acest moment avem un ars cu 45%, un ars cu 25%, doi răniţi uşor şi, din păcate, un decedat. Deci ăsta este bilanţul final”, spune Raed Arafat.

El precizează că prima oară au intervenit pompierii rafinăriei, apoi cei de la ISU Constanţa, iar IGSU a mobilizat forţe din Tulcea, Călăraşi şi Brăila.

„Era nevoie să fie înconjurat incendiul şi atacat cu toate forţele în acelaşi moment. A fost lichidat în jurul orei 15.00”, adaugă Arafat.

Bărbatul cu arsuri pe 45% din corp a fost preluat de elicopterul SMURD Constanţa şi dus la Bucureşti, urmând ca elicopterul de la Bucureşti să preia victima cu arsuri pe 25% din corp pentru a o transporta, de asemenea, în Capitală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO