Eveniment

Deloitte CFO Summit 2023: Anne-Marie Gestin, CFO: Engie Romania: Ce este acum în materie de legislaţie energetică este un compromis destul de bun

Anne-Marie Gestin, CFO la Engie Romania

Anne-Marie Gestin, CFO la Engie Romania

Autor: Răzvan Botea

24.02.2023, 00:05 220

Este un compromis destul de bun ce este acum în materie de legislaţie energetică, a spus Anne-Marie Gestin (foto), CFO la Engie Romania, în cadrul conferinţei CFO Summit 2023. La finalul lui 2022 guvernul a venit cu o nouă modificare a legislaţiei privind plafonarea şi compensarea preţurilor la energie, după cel puţin cinci modificări practice în mai puţin de un an.

„Pe schema de compensare am intrat într-un fel de proces standard. Toate cererile de compensare ale Engie au fost depuse până la finalul lui decembrie 2022 (...) Cred că ce este acum în vigoare în materie de legislaţie este un compromis destul de bun”, a spus Anne-Marie Gestin.

Afirmaţiile sale au fost făcute la cea de-a patra ediţie a Deloitte CFO Summit, eveniment organizat cu sprijinul ZF. La ediţia de anul acesta au participat, ca de obicei, directorii financiari ai unora dintre cele mai importante companii din România, alături de specialiştii de la Deloitte şi de invitatul special al evenimentului, Cristian Popa, mebru în CA la BNR.

Anne-Marie Gestin  a vorbit şi despre provocările liderului unui departament financiar dintr-o companie din energie, în condiţiile în care piaţa de energie din ultimii doi ani a trecut prin furtuni succesive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO