Eveniment

Deloitte/ZF CFO Summit 2021, miercuri, 3 martie, începând cu ora 9.30. Tudor Mihăilescu CFO-ul eMag şi Dragoş Bărbulescu, director general adjunct şi CFO E.ON Romania vin la CFO Summit 2021. Care sunt temele de discuţie?

Deloitte/ZF CFO Summit 2021

Tudor Mihăilescu, CFO-ul eMag şi Dragoş Bărbulescu, director general adjunct şi CFO E.ON Romania

Tudor Mihăilescu, CFO-ul eMag şi Dragoş Bărbulescu, director general adjunct şi CFO E.ON Romania

Autor: Răzvan Botea

02.03.2021, 00:06 219

Tudor Mihăilescu CFO-ul eMag şi Dragoş Bărbulescu, director general adjunct şi CFO, E.ON Romania vin la CFO Summit 2021, a doua ediţie a evenimentului organizat de Deloitte România în parteneriat cu ZF. Alături de alţi directori financiari din România şi de specialiştii Deloitte, ei vor dezbate principalele subiecte din departamentele financiare ale companiilor.

A doua ediţie a CFO Summit va avea loc miercuri, 3 martie ora 9.30. Evenimentul va prilejui anunţarea rezultatelor studiului CFO Survey România 2021, efectuat de Deloitte în rândul a peste 100 de directori finan­ciari din ţară, care sondează opiniile acestora privind riscul, capacitatea economiei de a se redresa, precum şi priorităţile strategice pentru acest an.

Invitaţii evenimentului, directori financiari ai unora dintre cele mai importante companii din România, vor discuta şi analiza rezultatele studiului împreună cu consultanţi Deloitte.

Dragoş Bărbulescu s-a alăturat E.ON în iulie 2007 iniţial din poziţia de director divizie financiar şi servicii în cadrul E.ON Gaz România, iar începând cu aprilie 2009, din cea de director general al societăţii E.ON Servicii SRL, platforma integrată de servicii suport care deserveşte întreg grupul E.ON România.

Tudor Mihăilescu s-a alăturat echipei eMAG pe poziţia de group chief financial officer în 2019, într-o perioadă în care compania se afla în plină expansiune, prin investiţii semnificative în logistică şi dezvoltare internaţională. Anterior, el a lucrat la Procter & Gamble, unde a început ca analist financiar, avansând până la poziţia de chief financial officer şi coordonator al zonei de Business Transformation pentru operaţiunile P&G din sud-estul Europei. În perioada 2010-2013, a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO