Eveniment

Deloitte/ZF CFO Summit 2022. Zeno Căprariu, partener Deloitte România: Prioritatea numărul unu a directorilor financiari este adaptarea la acest nou context de business. Digitalizarea ocupă un loc secund imediat

Zeno Căprariu, partener Deloitte România

Zeno Căprariu, partener Deloitte România

Autor: Răzvan Botea

29.04.2022, 16:15 89

 „Este important ca directorii financiari să se pregătească pentru toate scenariile războiului: optimist, mediu şi pesimist.”

Zeno Căprariu, partener audit, Deloitte România, coordonatorul CFO Program în România, a spus, la CFO Summit 2022, că cel mai sus pe agenda liderilor departamentelor financiare ale companiilor se află adap­tarea businessului la evoluţia războiului din Ucraina, iar imediat pe locul al doilea se află digitalizarea companiei şi a departamentului financiar.

„Cred că prioritatea numărul unu este adaptarea la acest nou context de business. Digitalizarea ocupă un loc secund imediat. Digitalizarea este un instrument care poate contribui la optimizarea costurilor. Nu am văzut ca planurile de digitalizare să fie pe hold, dimpotrivă, se accelerează”, a spus Zeno Căprariu.

El a mai spus, în cadrul CFO Summit 2022, că directorii financiari ar trebui să se pregătească cu un plan de acţiune pentru fiecare scenariu de durată a războiului din Ucraina – ca războiul să se încheie repede, să se întindă pe o perioadă medie sau să se întindă pe o perioadă lungă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO