Eveniment

Deschiderea pasajului de la Piaţa Presei, amânată cu o lună

Deschiderea pasajului de la Piaţa Presei, amânată cu o...

Autor: Bogdan Alecu

15.04.2015, 00:02 6750

Pasajul rutier de la Piaţa Presei va fi deschis cu o lună întârziere faţă de termenul anunţat în februarie de către Sorin Oprescu, edilul-şef al Capitalei, în condiţiile în care modificările realizate infrastructurii de curent electric din zona respectivă nu s-au făcut la timp.

„Termenul de finalizare a lucrărilor, conform contractului, este luna mai 2015. Lucrările propriu-zise la pasaj putea fi finalizate mai devreme, însă au apărut întârzieri legate de devierea cablurilor, în sensul în care Enel nu şi-a identificat corect instalaţiile. În prezent aceste probleme au fost remediate, reluându-se lucrările la pasaj în zona afectată“, au spus reprezentanţii Primăriei Capitalei.

În prezent lucrările la pasaj sunt finalizate în proporţie de 87%. Potrivit oficialilor Enel Distribuţie Muntenia, „Enel a respectat reglementările specific pentru această lucrare şi colaborează cu Primăria Capitalei pentru a găsi cele mai bune soluţii, astfel încât eliberarea amplasamentului de reţele electrice să se realizeze conform programului stabilit în contract“.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO