Eveniment

Dezastru în Alba, după o ploaie torenţială care a inundat mai multe trotuare: O maşină, aproape acoperită de ape

Dezastru în Alba, după o ploaie torenţială care a...

Autor: Dragos Suciu, Mediafax

29.07.2018, 17:13 597

Mai multe străzi şi trotuare din oraşul Cugir, judeţul Alba, au fost inundate duminică, după o ploaie torenţială, sistemele de canalizare fiind depăşite de volumul mare de precipitaţii. O maşină parcată este aproape acoperită de ape, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, pompierii au fost solicitaţi să intervină în urma unor inundaţii produse la Cugir, dar şi în cartierul albaiulian Oarda de Sus şi în comuna Roşia de Secaş.

”Inundaţii în Oarda de Sus, localitatea Tău, comuna Roşia de Secaş, şi oraşul Cugir. Echipajele ISU intervin în cooperare cu pompierii voluntari”, potrivit ISU Alba.

Mai multe străzi şi trotuare din Cugir au fost inundate, după ce sistemele de canalizate s-au blocat, nefăcând faţă volumului mare de precipitaţii. Un autoturism parcat aproape că a fost acoperit de ape, în urma unei ploi torenţiale.

De asemenea, au fost inundate mai multe străzi şi trotuare.

Judeţul Alba se află sub avertizare cod galben de precipitaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO