Eveniment

Dezbaterea CONFIDEX. Florin Cîţu, premierul României: România a trecut prin această criză mai bine decât se aştepta oricine

Dezbaterea CONFIDEX. Florin Cîţu, premierul României:...

Autor: Alexandra Matei

12.03.2021, 00:04 567

♦ Noua lege a salarizării va juca un rol important în restabilirea echilibrului economic şi va pune în balanţă performanţa angajaţilor din domeniul public cu venitul lor ♦ Totodată, premierul României mai are în vedere şi restructurarea companiilor cu pierderi şi transformarea digitală a statului.

Florin Cîţu, premierul României, a declarat în cadrul dez­baterii organizate de Im­petum Group după publi­carea rezultatelor studiului Confidex că România a trecut şi trece în continuare prin criza COVID-19 mult mai bine decât se prevăzuse în urmă cu un an, la debutul pandemiei.

Încrederea managerilor ro­mâni în revenirea economică, aflată la o valoare de circa 41%, după cum arată indicele Confidex, reprezintă un rezultat bun, consideră premierul, având în vedere că România se confruntă în prezent cu cea mai mare criză din ultima sută de ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO