Eveniment

DIICOT: Au fost ridicate probe din domiciliul lui Dincă. Procurorii încă fac cercetări

DIICOT: Au fost ridicate probe din domiciliul lui Dincă....

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

04.08.2019, 16:08 239

DIICOT anunţă că în urma cercetărilor de la casa lui Gheorghe Dincă au fost ridicate mai multe probe ce urmează a fi analizate, iar ancheta continuă şi în zilele următoare în casa, anexele, maşina şi autoutilitara bărbatului. Procurorii încă cercetează unde nu e nevoie de prezenţa lui Dincă. 

„Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române delegaţi au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cercetarea şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara lui Gheorghe Dincă nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta lui şi a avocatului său.

„Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare”, mai arată procurorii.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că cercetările pentru găsirea Luizei continuă, duminică, în zona Dunării, unde sunt formate mai multe bălţi, unde Gheorghe Dincă ar fi spus că a aruncat trupul fetei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO